Jurnal

1. Transparență

ianuarie 24, 2018

Dragă Jurnal,

Mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu. Ești o reflexie a ceea ce reprezint și o oglindă în care mă uit atunci când mă pierd și vreau să mă regăsesc. Ești remediul neliniștii mele și singurul lucru care mă ajută să mă eliberez de sentimente. Scrisul înseamnă enorm de mult pentru mine! Mă predau unei alte lumi și devin supusă pentru a gusta din plăcerea libertății.

Am învățat să mă exprim prin scris. Nu îmi place să vorbesc despre sentimentele mele cu cineva. Nu știu dacă mă credeți sau nu dar, uneori, pur și simplu nu îmi găsesc cuvintele să pot să alcătuiesc o amărâtă de propoziție. Poate pentru că sunt slabă sau poate pentru că mi-e teamă.

Oamenii mă numesc ciudată de când mă știu. La început m-am simțit jignită și îmi spuneam că am o problemă. Am plâns. Uneori, cuvintele te pot omorî înăuntrul tău. Am crezut că sunt singura persoană căreia i s-a spus așa. Mda…Păi, eram doar un copil! Copiii pot fi atât de prostuți! (zâmbesc) După un timp m-am obișnuit. Nicio lacrimă, nicio durere, doar o expresie facială.

Luăm lucrurile mult prea personal și ne place să jucăm de-a victima. Eu asta făceam până când, într-o zi, am întâlnit un om căruia i-am spus că e ciudat. Aceea a fost ziua în care am realizat că toți suntem puțin ciudați, că toți avem propriile noastre probleme. Am înțeles că acest lucru ne face să fim diferiți. Da, cu toții folosim aceleași gesturi, facem aceleași greșeli, avem aceleași activități, însă, există ceva deosebit în fiecare dintre noi care ne dă acea ciudățenie aparte. Cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât te apreciezi mai mult. Pe măsură ce îmbătrânești viața te face umil cu adevărat. Te accepți așa cum ești, iubești lucrurile pline de înțeles și realizezi cât de mult timp ai pierdut pe lucruri lipsite de importanță.

Jurnal este despre mine, este despre esență, este despre sentimente.

Old City Apartments Oradea, vă mulțumesc pentru locația frumoasă!

Endless love,

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.