Outfits

Joaca de-a Armata

decembrie 5, 2017

Care e obsesia ta? A mea e să port printul army. Șepci, rochii, pantaloni, tricouri, jachete, nu contează ce, atâta timp cât e cu acest imprimeu. Îmi place dintotdeauna! Îmi amintesc când eram în școala generală și purtam un ghiozdan army. Eram înnebunită după el! Mă simțeam nemaipomenit purtându-l! Mama mi l-a cumpărat. Ea e cea care m-a făcut să iubesc moda pentru că mereu mi-a oferit o mulțime de lucruri și de haine minunate.

Cred că noiembrie este luna perfectă în care să porți acest imprimeu. Culorile lui se potrivesc de minune cu cele ale sezonului. Sunt atât de multe nuanțe de verde și maro, de galben și portocaliu, încât, sincer vă spun, motivul pentru care iubesc toamna este: frumusețea sa cameleonică.

Am vrut să scot în evidență acest print folosind o singură ținut, așa că m-am „jucat” doar cu două culori: verde și maro. Deși sunt scundă, îmi place să port cizme peste genunchi și îmi place să le port cu pantaloni. (zâmbesc) Nu îmi pasă dacă cineva spune că e prea mult. Îmi plac extremele și ador să fiu eu exact așa cum simt! Verde peste verde combinat cu imprimeu milităresc este unul dintre jocurile pe care le am cu moda.

Până data viitoare, vă doresc să aveți inspirația perfectă pentru ținute de excepție!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.