Outfits

Party OUTdoor

iulie 10, 2018

În ultima lună m-am apucat să scriu cinci articole și nu am dus nici măcar unul la bun sfârșit. Ce sa faci?! Nu prea ai ce atunci când ești cu gândul în șapte direcții și e un mare haos în capul tău. Vrei să faci multe și ajungi să nu mai faci nimic. Nu e ok! Nu faceți ca mine!

Când toată lumea e înnebunită după party-urile la piscină, vine Intense Oradea și te ia prin surprindere cu o idee absolut genială de a organiza o petrecere în aer liber, pe timp de zi, duminca, și nu, nu la piscină! Unii dintre voi  îmi înțelegeți entuziasmul. (râd) Muzică bună e pentru mine o cură de vitamine B injectabile. Să mai am și oameni dragi lângă mine cu care să socializez și să mă simt bine, e cireașa de pe tort!

Ca de obicei, înainte cu o săptămână deja încep să mă gândesc la outfit. Nu că timpul alocat m-ar ajuta la ceva, dar mereu îmi propun să reușesc să am o ținută pregătită și să nu mai fiu nevoită să mă trezesc cu veșnica imagine în care apar stând jos pe podea cu fața spre dulap și cu o expresie facială mirifică de parcă aș fi un copil care atunci vede prima oară teorema lui Pitagora.

Nu am reușit nici de data aceasta, dar eu mai încerc! Speranța moare ultima, nu? (râd) Pentru mine, ultimele minute reprezintă inspirația absolută. Iau ce apuc și goodbye! Țin cont de locația la care merg, de temă ( dacă există) și de temperatura de afară. Îmi iese sau nu, asta e! Nu pot să fiu mereu perfectă! M-aș plictisi cu mine însămi. (râd)

Ce spui? Mi-a reușit?

Credit photos Roland Kiss

Lots of hugs, no bugs or pigeons!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.