Outfits

-Rocky-Vibe-

ianuarie 29, 2018

Nu îmi place iarna, dar îmi place zăpada. Nu îmi place frigul, dar îmi place felul în care natura arată în timpul iernii atunci când totul e acoperit de alb. Pentru un blogger, când vine vorba despre iarnă, zăpada înseamnă totul! Adică, gândiți-vă ce poze minunate se pot face! O iarnă fără zăpadă e o vară fără soare. E atât de trist…

Pentru cei care nu mă cunosc, eu sunt genul de fată care în povestea Cenușăresei, prințul fermecător ar avea un bocanc în mână. (zâmbesc) Știu că bocancii nu sunt feminini, dar bocancii îți oferă cele mai cool ținute! Știți și voi asta! (trag cu ochiul) Vă spun toate aceste lucruri pentru că vreau să mă vedeți așa cum sunt iar acum încerc să schimb puțin stilul și să mă joc cu articole noi. Această postare este despre cum aleg eu să port pantofii cu toc.

Am avut în minte o altă ținută pentru această locație. Am schimbat-o în ultima clipă. Nu știu de ce! Pur și simplu am simțit că lipsește ceva: -The Vibe- Așa că, am înlocuit bocancii cu o pereche de pantofi negri, am luat o pălărie neagră, o pereche de blugi cu talie înaltă și o bluză. Îmi place să amestec stilurile. Am să port oricând tocuri cu pantaloni sport sau bocanci cu rochie elegantă. Nu îmi este frică de aceste tipuri de combinații. Atâta timp cât mă simt confortabil în pielea mea și vibe-ul meu se potrivește cu ținuta pe care o port, mă simt bine!

Tata spunea mereu că am un stil rock și e atât de adevărat! Îmi place negrul, ador jachetele de motociclist, sunt înnebunită după piele și mă simt frumoasă atunci când port bandane. Consider că stilul este o construcție personală și că stilul vorbește despre personalitate. Acesta a fost motto-ul meu atunci când m-am apucat de blogging. Nu îmi place să copiez, îmi place să creez!

Vă doresc să aveți curajul să fiți voi înșivă și să purtați ceea ce vă doriți și nu ceea ce „ar trebui”!

endless love,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.