Outfits

Toamna în Oraș

noiembrie 19, 2017

 

Nu e bine! Mâzgâlesc și o iau de la capăt. Recitesc. Nu îmi place cum sună! Iau hârtia în mână și o transform într-o minge de ping-pong perfectă. Aș vrea să scriu în așa fel încât să reușesc să vă transmit din emoția și din fericirea pe care le simt în momentul în care parcurgeți aceste rânduri. Mi-a fost dor să scriu! Mi-a fost dor să mă agit  pentru pregătirea unei ședințe foto! Mi-a fost dor să fac blogging în adevăratul sens al cuvântului!

Duminica trecută am pozat ținuta pe care o vedeți în aceste imagini. Am avut parte de un soare cu dinți perfect și de puțină lume pe străzi. Yey! Între noi fie vorba, mă concentrez mai greu la poze atunci când oamenii se uită de pe balcon la mine să vadă ce fac sau când trec nedumeriți pe lângă mine, iar eu le citesc pe chip cam ceea ce gândesc. (zâmbesc)

Accesorizarea și stylingul înseamnă totul pentru mine. O pereche de pantaloni din denim negru, ușor spălăcit, și o cămașă bărbătească pot alcătui un look chic și feminin dacă alegi accesoriile perfecte. Fie că optezi să o porți cu o jachetă lungă, brodată, cu guler în V, fie că adaugi un guler de blană artificială și un lanț de buzunar, nu ai cum să dai greș cu niciuna dintre cele două variante.

Sper că ținuta aleasă v-a inspirat și aștept feedback-urile voastre! Vă îmbrățisez cu drag și vă doresc un început de săptămână minunat!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.